Kamagra Gel

16.60

Tuotteen merkki: Kamagra Gel
Resepti: ilman reseptiä
Toimitus: Nopea 2-7 päivän huomaamaton toimitus Suomeen
Maksutavat: PayPal, luottokortti, pankkisiirto, bitcoin
Hyvitykset: täysi hyvitys, jos toimitus ei onnistu

Osasto:

Kamagra Gel ilman reseptiä, joka kuuluu lääkeryhmään, joka tunnetaan nimellä fosfodiesteraasin tyypin 5 (PDE 5) estäjät.

Kamagra gel voidaan ottaa tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Se tulee ottaa tiukasti lääkärin ohjeiden mukaan. Työntekoon kuluva aika vaihtelee henkilöstä toiseen, mutta se kestää yleensä 30 minuutista 1 tuntiin. Sitä ei pitäisi ottaa useammin kuin kerran päivässä.

Tätä lääkettä ei ole tarkoitettu naisten käyttöön. Voi olla vaarallista ottaa se yhdessä nitraateiksi kutsuttujen lääkkeiden kanssa. Älä ota tätä lääkettä, jos sinulla on merkittäviä sydän- tai maksavaivoja tai jos sinulla on alhainen verenpaine. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on näitä tai muita terveysongelmia, ennen kuin otat niitä. Älä aja aja, jos sinua huimaa tämän lääkkeen kanssa. Lopeta alkoholin juominen tätä erektiolääke käytettäessä, koska se lisää sivuvaikutusten riskiä.

Kamagra gel – Kuinka käyttää

Tämä lääke on tarkoitettu vain suun kautta. Niele tämä lääkitys kokonaisuutena vedellä. Älä pureskele, murskaa tai riko sitä. On parempi ottaa tämä lääke tiettyyn aikaan joka päivä, jos se on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön.

Mitkä ovat kamagra-gel  käyttötarkoitukset?

a) Erektiohäiriöt: Kamagra-lääkettä käytetään erektiohäiriöiden parantamiseen miehessä, jota kutsutaan myös impotenssiksi. Tälle tilalle on ominaista, kun miehen on vaikea saavuttaa erektiota yhdynnän aikana.

Tämä johtuu yleensä veren virtauksen vähenemisestä, joka saavuttaa miehen peniksen, mikä voi tapahtua monista syistä.

On joitain kroonisia elämäntapatottumuksia, joiden tiedetään lisäävän tätä tilaa, mukaan lukien tupakointi, juominen jne.

 1. b) Keuhkovaltimoverenpainetauti: Kamagraakäytetään myös parantamaan korkean verenpaineen tilaa, mikä auttaa myös lisäämään henkilön liikuntakykyä.

Kamagra gel – mikä on annos?

Kamagra gel teho on 50/100/200. Se tulee markkinoille pilleri- ja geelimuodossa. Voit aloittaa 50 mg: lla ja sitten 100 mg voi olla suositeltavaa.

Aluksi päivittäinen annos on 50 mg päivässä. Älä ylitä 100 mg joka päivä. Sinun täytyy syödä sitä, kun vatsasi on tyhjä. Käyttäjä voi syödä sitä kuusikymmentä minuuttia ennen penetratiivista läheisyyttä.

Mitä tapahtui, jos yliannostus kamagra-gel?

On suositeltavaa käydä lääkärillä heti, kun potilasta epäillään yliannostuksesta.  Kamagra-geelissä on monia vakavia ongelmia, joiden tiedetään lisääntyvän, jos henkilö yliannostaa. Kerro heti lääkärille, jos teet yliannostuksen.

Joitakin oireita ovat tämän lääkkeen mukana tulevat sivuvaikutukset. Jos potilas yliannostuu, aloitetaan asianmukainen lääketieteellinen hoito.

Kamagra gel varotoimenpiteet

Ennen kuin otat Kamagra Gel, ota yhteys lääkäriin, jos sinulla on jokin näistä tiloista.

Vasta:

 •      Allergia Viagralle tai sen ainesosille
 •      Samanaikainen käyttö nitraattien kanssa

Vuorovaikutus:

Yhteisvaikutukset elintarvikkeiden ja lääkkeiden kanssa vaihtelevat yksilöllisesti. Suosittelemme, että kysyt lääkäriltäsi mahdollisista yhteisvaikutuksista ennen Kamagra Gel ottamista.

 •      Nitraatit
 •      Ritonaviiri
 •      Ketokonatsoli
 •      Erytromysiini
 •      Simetidiini

Tämä vuorovaikutusten luettelo ei ole tyhjentävä. Sinua kehotetaan ilmoittamaan lääkärillesi kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ja lisäravinteista. Älä lopeta lääkärin määräämien lääkkeiden käyttöä.

Alkoholivaroitus (ei suositeltavaa)
Sekä Kamagra-geelillä  että  alkoholilla on verenpainetta alentava vaikutus. Siksi se korostaa sivuvaikutuksia, kuten huimausta, pyörtymistä, punoitusta, päänsärkyä ja sydämentykytystä.

Raskausvaroitus (ehkä turvallinen)
Eläinkokeet eivät ole osoittaneet haitallisia vaikutuksia sikiöön, mutta tällaisia tietoja raskaana olevista naisista ei ole. Siksi Kamagra-gel   käyttöä ei suositella raskauden aikana.

Imetysvaroitus (rajoitetut tiedot) Vaikka Kamagra-gel
aktiivisten metaboliittien määrä  erittyy hyvin vähän rintamaitoon, ei ole olemassa kliinisiä tietoja, jotka osoittaisivat vaikutukset rintaruokinnassa oleviin imeväisiin. Siksi Kamagra-gel  käytön tulisi olla varovainen imettävässä äidissä.

Ajovaroitus (ei suositeltavaa)
Älä aja, ellet voi hyvin.  Kamagra-geeli  voi aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten huimausta tai näköhäiriöitä, jotka kaikki voivat vaikuttaa keskittymis- ja ajokykyyn.

Munuaisvaroitus (turvallinen, jos määrätty)
Annosta ei tarvitse muuttaa potilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta, mukaan lukien vaikea munuaisten vajaatoiminta. Annosta on kuitenkin pienennettävä, jos hoito ei ole hyvin siedetty lääkärisi kuulemisen jälkeen.

Maksavaroitus (rajoitetut tiedot)
Annosta on muutettava potilailla, joilla on lievä tai keskivaikea maksasairaus. Se on vasta-aiheinen potilaille, joilla on vaikea maksan vajaatoiminta. Ota yhteys lääkäriisi.

 Kamagra gel Pikavinkkejä

 •  Kamagra-geeli on reseptilääke.
 • Älä ylitä enempää kuin kerran päivässä.
 • Jos erektio kestää yli 4 tuntia seksuaalisen toiminnan jälkeen, hakeudu lääkärin hoitoon.
 • Keskustele lääkärisi kanssa äläkä ota  Kamagra gel  , jos sinulla on ollut sydänkohtaus viimeisten 3 kuukauden aikana tai aivohalvaus tai sydämen vajaatoiminta viimeisten 6 kuukauden aikana.

Kamagra Gel usein kysytyt kysymykset

 1. Unohdin ottaa Kamagra gel tiettynä päivänä. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet unohtanut ottaa annoksen lääkettäsi, ota annos heti kun muistat. Jos aika on kuitenkin lähempänä seuraavaa annostasi, ohita unohtunut annos. Näissä tapauksissa on suositeltavaa olla ottamatta kaksinkertaista annosta.

 1. Otin Kamagra gel suositellun annoksen yli. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos sinusta tuntuu, että olet ottanut enemmän kuin määrätty määrä Kamagra 100mg: tä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Tämän lääkityksen yliannostus voi johtaa haitallisiin vaikutuksiin.

 1. Onko Kamagra gel turvallista ottaa raskauden aikana?

Tätä lääkettä ei ole tarkoitettu naisten käyttöön.

 1. Onko kamagra-geelilääkityksen käyttö turvallista imetyksen aikana?

Tätä lääkettä ei ole tarkoitettu naisten käyttöön.

 1. Johtaako Kamagra-gel käyttö riippuvuuteen?

Lue lisätietoja lääkkeen mukana toimitetusta valmisteselosteesta.

 1. Otin Kamagra Gel 100mg: n, joka on vanhentunut. Mitä minun pitäisi tehdä?

Annos vanhentunutta Kamagra Gel -valmistetta ei yleensä aiheuta haittavaikutuksia, mutta sinua kehotetaan ottamaan yhteyttä lääkäriin varotoimenpiteenä.

 1. Onko Kamagra Gel lääkitys turvallinen käytettäväksi?

Kamagra Gel 100mg on turvallinen käytettäväksi, jos se otetaan lääkärin määräämällä suositellulla annoksella.

Kamagra Gel Johtopäätös:

Kamagra gel sisältää sildenafil 50 mg ja se on suunniteltu 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille miehille, joilla on erektiohäiriö.  Kamagra-geeli on turvallinen ja huomaamaton käsikauppalääke, jota voi ostaa verkosta käymättä lääkärissäsi, sen sijaan voit saada luvan ostaa Kamagra-geeliä täyttämällä luottamuksellisen kyselylomakkeen verkossa. Yksi asiantuntevista farmaseuteistamme tarkistaa vastauksesi ja erektiohäiriö-hoitosi toimitetaan kotiisi tai click &collect -käyttöön, jos se sopii sinulle.

Erektiohäiriö on silloin, kun mies ei voi saada tai ylläpitää erektiota, joka on tarpeeksi vaikea sukupuoliyhteyteen tai itsetyydytykseen. Erektiot riippuvat monista tekijöistä, mukaan lukien oikea verenkierto penikseen, esimerkiksi jos verenkierto penikseen ei ole riittävä, se voi aiheuttaa erektiohäiriö. Erektiohäiriö on yleinen ongelma ja voi vaikuttaa miehiin eri tavalla: jotkut miehet eivät voi saada erektiota, toiset miehet voivat saada erektion, mutta se ei ehkä ole tarpeeksi vaikeaa yhdynnässä,  tai he voivat menettää erektionsa ennen yhdyntää tai sen aikana.

Vaikuttava aine Sildenafiili kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan tyypin 5 fosfodiesteraasin (PDE5) estäjiksi. Sildenafiili rentouttaa peniksen verisuonia ja antaa veren virrata penikseen, kun kiihotut seksuaalisesti aiheuttaen erektion. Kamagra-geeli auttaa sinua saamaan erektion vain, jos olet seksuaalisesti stimuloitu.

Tutkimukset viittaavat siihen, että jopa 50% miehistä ympäri maailmaa* on kokenut erektiohäiriö: n jossain vaiheessa elämäänsä, joista monet eivät ehkä tunne voivansa käydä lääkärillään siitä. Jos etsit turvallista, varmaa ja huomaamatonta ratkaisua erektiohäiriöihin ilman yleislääkärin tapaamista, Kamagra-geeli voi olla oikea sinulle. Koska se on apteekkilääke, sitä voi nyt ostaa luottamuksellisesti verkosta ilman reseptiä. Tarjoamme ilmaisen turvallisen toimituksen tavallisilla pakkauksilla kotiisi tai voit käyttää palveluamme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamagra Gel”
Shopping Cart