Sildenafil Orion 100mg

23.90

Tuotteen merkki: Sildenafil Orion 100mg
Paketti: 10 pilleriä
Resepti: ilman reseptiä
Toimitus: Nopea 2-7 päivän huomaamaton toimitus Suomeen
Maksutavat: PayPal, luottokortti, pankkisiirto, bitcoin
Hyvitykset: täysi hyvitys, jos toimitus ei onnistu

Osasto:

Miksi ottaa Sildenafil Orion 100mg?

Erektiohäiriöt (joita joskus kutsutaan impotenssiksi) tarkoittavat, että et voi saada tai ylläpitää asianmukaista erektiota. Syitä on useita, joista yleisin johtuu veren penikseen vievien valtimoiden kaventumisesta.

Sildenafiili toimii estämällä kemikaalin, jota kutsutaan tyypin 5 fosfodiesteraasiksi, vaikutuksen kehossasi. Tämä auttaa laajentamaan (rentouttamaan) verisuonia ja parantaa veren virtausta penikseen seksuaalisen stimulaation jälkeen. Tämä auttaa ylläpitämään erektiota.

Sildenafil Orion 100mg on saatavana reseptillä. Ei-brändättyjä (geneerisiä) sildenafiilitabletteja on saatavana NHS: stä, mutta Viagra-tuotemerkkiä voidaan määrätä NHS: lle vain miehille, joilla on erektiohäiriöitä, jotka johtuvat tietyistä sairauksista.

Sildenafiilia voi myös ostaa tiskiltä apteekeista tietyissä olosuhteissa. Kysy apteekista neuvoja siitä, sopiiko tämä vaihtoehto sinulle.

Toista sildenafiilitablettien tuotemerkkiä nimeltä käytetään täysin erilaisessa tilassa, jota kutsutaan keuhkovaltimoverenpaineeksi – katso erillinen lääkeseloste nimeltä Sildenafil keuhkoverenpainetautia varten, jos sinulle on määrätty tämä sildenafiilitablettien merkki.

Ennen Sildenafil Orion 100mg ottamista

Näistä syistä ennen sildenafil käytön aloittamista on tärkeää, että lääkärisi tietää:

 • Jos sinulla on jokin penissairaus, vamma tai epämuodostuma.
 • Jos sinulla on sydänsairaus tai verisuonisairaus.
 • Jos sinulla on ollut silmäsairaus, joka aiheuttaa näön menetyksen.
 • Jos sinulla on alhainen verenpaine tai angina pectoris.
 • Jos sinulla on ongelmia maksan toimintatavassa tai munuaisten toiminnassa.
 • Jos sinulla on ollut aivohalvaus tai sydänkohtaus.
 • Jos sinulla on verenvuotoa aiheuttava tila, kuten mahahaava.
 • Jos sinulla on sirppisolusairaus.
 • Jos sinulla on joskus ollut luuydinsyöpä tai leukemia.
 • jos käytät tai käytät muita lääkkeitä. Tämä sisältää kaikki käyttämäsi lääkkeet, joita voi ostaa erektiolääke ilman reseptiä, sekä rohdosvalmisteet ja täydentävät lääkkeet sekä viihdelääkkeet.
 • Jos sinulla on joskus ollut allerginen reaktio lääkkeelle.

Kuinka ottaa Sildenafil Orion 100 mg erektiohäiriöihin

 • Ennen kuin otat Sildenafil Orion 100mg, lue valmistajan painettu esite pakkauksen sisältä. Se antaa sinulle lisätietoja tableteista ja antaa sinulle täydellisen luettelon sivuvaikutuksista, joita saatat kokea niiden ottamisesta.
 • Ota sildenafiilia juuri niin kuin lääkärisi käskee. Se on tarkoitettu otettavaksi ennen seksuaalista toimintaa – se EI ole tarkoitettu jatkuvaan päivittäiseen käyttöön. Ota yksi tabletti noin tunti ennen kuin aiot harrastaa seksiä, vaikka se voi silti olla tehokas jopa viisi tuntia tabletin ottamisen jälkeen. Voit ottaa tabletin joko ennen ruokaa tai sen jälkeen, mutta jos olet juuri syönyt suuren aterian, sen toimiminen voi kestää kauemmin.
 • Sildenafiilitabletteja on kolme: 25 mg, 50 mg ja 100 mg. On todennäköistä, että sinulle annetaan aluksi 50 mg:n vahvuus tabletti, mutta sitä voidaan muuttaa myöhemmin riippuen siitä, miten reagoit. Aina kun keräät reseptin, tarkista, että se sisältää odottamasi tabletin vahvuuden.
 • Älä ota enempää kuin yhden annoksen sildenafiilia 24 tunnin aikana.

Ota kaikki irti hoidostasi

 • Sinun ja kumppanisi on edelleen osallistuttava esileikkiin, aivan kuten tekisit, jos et ottaisi lääkettä erektiohäiriöihin. Sildenafiili ei aiheuta erektiota, ellet ole seksuaalisesti kiihottunut.
 • Älä juo suuria määriä alkoholia ennen kuin aiot ottaa sildenafiilia. Liiallinen alkoholin juominen voi heikentää kykyäsi saada erektio ja tämä voi estää sinua saamasta maksimaalista hyötyä tableteista.
 • On suositeltavaa, että et juo greippimehua sildenafiilin kanssa. Tämä johtuu siitä, että greippimehussa on kemikaali, joka voi lisätä sildenafiilin määrää verenkierrossa ja tämä tekee sivuvaikutuksista todennäköisempiä.
 • Pidä säännölliset tapaamiset lääkärisi kanssa, jotta edistymistäsi voidaan seurata. Jos sinusta tuntuu, että tabletit ovat sinulle liian vahvoja, keskustele asiasta lääkärisi kanssa, koska annostasi on ehkä pienennettävä. Vaihtoehtoisesti, jos et saa erektiota sildenafiilin ottamisen jälkeen tai jos se ei kestä tarpeeksi kauan, jotta voit harrastaa seksiä, sinun tulee keskustella tästä lääkärisi kanssa – älä ota enemmän tabletteja kuin sinulle on käsketty.
 • Älä ota sildenafiilia, jos käytät muita valmisteita tai muita lääkkeitä erektiohäiriöiden hoitoon.

Voiko sildenafiili aiheuttaa ongelmia?

Hyödyllisten vaikutustensa lisäksi useimmat lääkkeet voivat aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, vaikka kaikki eivät koe niitä. Alla oleva taulukko sisältää joitain yleisimpiä sildenafiiliin liittyviä. Löydät täydellisen luettelon lääkkeesi mukana toimitetusta valmistajan pakkausselosteesta. Ei-toivotut vaikutukset paranevat usein, kun kehosi sopeutuu uuteen lääkkeeseen, mutta keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa, jos jokin seuraavista jatkuu tai muuttuu hankalaksi.

Hyvin yleiset sildenafiiliset sivuvaikutukset (näitä esiintyy useammalla kuin 1 miehellä 10:stä) Mitä voin tehdä, jos koen tämän?
Päänsärky Juo runsaasti vettä. Jos päänsärky jatkuu, kerro siitä lääkärille
Yleiset sildenafiilin sivuvaikutukset (näitä esiintyy alle 1 miehellä 10:stä) Mitä voin tehdä, jos koen tämän?
Punoitus, pahoinvointi, ruoansulatushäiriöt, nenän tukkeutuminen Näiden pitäisi pian mennä ohi
Huimausta, visuaalisia muutoksia, kuten näön hämärtymistä tai värien vääristymistä Jos jompikumpi näistä tapahtuu, älä aja äläkä käytä työkaluja tai koneita ennen kuin reaktiosi/näkösi ovat palautuneet normaaliksi

Tärkeää: jos erektiosi kestää yli neljä tuntia tai jos saat rintakipuja tai äkillisen näön menetyksen, ota heti yhteys lääkäriin lääkärin hoitoon.

Jos sinulla on muita oireita, joiden arvelet johtuvan tableteista, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkihenkilökuntaan saadaksesi lisäohjeita.

Sildenafil Orion säilyttäminen 100 mg

 • Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä.
 • Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, kaukana suorasta lämmöstä ja valosta.

Tärkeää tietoa kaikista lääkkeistä

Jos ostat lääkkeitä, tarkista apteekista, että niitä on turvallista käyttää muiden lääkkeidesi kanssa.

Älä koskaan ota enempää kuin määrätty annos. Jos epäilet, että sinä tai joku muu on saattanut ottaa tämän lääkkeen yliannostuksen, mene paikallisen sairaalan onnettomuus- ja päivystysosastolle. Ota astia mukaasi, vaikka se olisi tyhjä.

Jos olet leikkauksessa tai hammashoidossa, kerro hoidon suorittajalle, mitä lääkkeitä käytät.

Tämä lääke on tarkoitettu sinulle. Älä koskaan anna sitä muille ihmisille, vaikka heidän tilansa näyttäisi olevan sama kuin sinun.

Älä säilytä vanhentuneita tai ei-toivottuja lääkkeitä. Vie ne paikalliseen apteekkiin, joka hävittää ne puolestasi.

Jos sinulla on kysyttävää tästä lääkkeestä, käänny apteekkiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sildenafil Orion 100mg”
Shopping Cart