Sildenafil Orion 50mg

25.90

Tuotteen merkki: Sildenafil Orion 50mg
Paketti: 30 pilleriä
Resepti: ilman reseptiä
Toimitus: Nopea 2-7 päivän huomaamaton toimitus Suomeen
Maksutavat: PayPal, luottokortti, pankkisiirto, bitcoin
Hyvitykset: täysi hyvitys, jos toimitus ei onnistu

Osasto:

Mikä on Sildenafil Orion 50mg?

Sildenafil Orion 50mg (lempinimeltään ”pieni sininen pilleri”) on lääke, jota käytetään erektiohäiriöiden hoitoon. Se on saatavana kolmessa annoksessa, 25 mg, 50 mg ja 100 mg. 50 mg:n annos on yleisimmin käytetty annos, vaikka jotkut ihmiset saattavat hyötyä suuremmista tai pienemmistä annoksista. Sildenafiiliorioni  50 mg on osa erektiohäiriö:n hoitoon käytettävien lääkkeiden ”perhettä”, jota kutsutaan fosfodiesteraasi-5:n estäjiksi (PDE5i). Muita tämän perheen lääkkeitä ovat Cialis, Tadalafil, Kamagra ja Sildenafil. Kaikilla näillä lääkkeillä on sama vaikutusmekanismi, mutta on olemassa hienovaraisia eroja, jotka voivat johtaa siihen, että lääkäri suosittelee yhtä lääkettä toisensa yli hoitotavoitteidesi perusteella.

Sildenafil Orion 50 mg:n vaikuttavan aineen kemiallinen nimi. Kun sildenafiilia myydään 25, 50 tai 100 mg:n annoksina, sitä kutsutaan sildenafiilisuolaksi  50 mg geneerinen annos. Kun sitä myydään 20 mg: n annoksena, sitä kutsutaan Revatioksi tai se on revation geneerinen.  Revatio on Suomi:n hyväksymä keuhkoverenpainetaudin hoitoon. Sekä Sildenafil orion 50 mg että Revatio sisältävät täsmälleen saman ainesosan (eli sildenafiilisitraatin), ne eroavat yksinkertaisesti vahvuudesta, jolla ne on valmistettu. Meidän apteekki on harkintavalta määrätä 50 mg sildenafiilisitraattitabletteja: lle annoksina, jotka vaihtelevat välillä 20 mg – 100 mg, jos he uskovat, että se on sopiva hoitokurssi tietylle potilaalle. Sildenafil 100mg tabletit erektiohäiriö: lle on  lääkkeen off-label-käyttö. Lääkärin on päätettävä lääkärin lääkärin arvion mukaan, sopiiko off-label-hoito potilaalle hänen ainutlaatuisen sairaushistoriansa, oireidensa ja mieltymystensä perusteella. Meidän apteekki pystyy täyttämään sildenafil orion 50mg:n erektiolääkkeet ilman reseptiä, jotka lääkäri on antanut roomalaisella alustalla.

Kuinka kauan Sildenafil Orion 50 mg kestää toimia?

Sildenafiiliorioni 50 mg on lyhytvaikutteinen lääke, jolla on nopea puhkeaminen. Se on otettava 30–60 minuuttia ennen seksiä, ja se saavuttaa veren huipputason keskimäärin 60 minuutissa. Aterian rasva voi viivästyttää sildenafiiliorionin  vaikutuksia  50 mg ja vähentää myös imeytyvää määrää. Muista, että Sildenafil orion 50 mg ei anna sinulle spontaania erektiota ilman seksuaalista stimulaatiota.

Kuinka kauan Sildenafil Orion 50mg kestää?

Sildenafiiliorioni Orion 50 mg on lyhytvaikutteinen lääke, jonka keskimääräinen puoliintumisaika on 4–5 tuntia, mikä tarkoittaa, että puolet lääkkeestä poistuu kehosta 4–5 tunnin kuluttua terveillä ihmisillä. Aika, joka kuluu  50 mg: n sildenafiiliorionin  poistamiseen,  voi pidentyä iäkkäillä ihmisillä ja ihmisillä, joilla on maksa- tai munuaissairaus, ja lääke voi toimia pidempään näillä ihmisillä.

Sildenafiili-orionin  yleiset sivuvaikutukset  50 mg

Sildenafil orion 50 mg:n yleisimpiä sivuvaikutuksia  ovat päänsärky, kasvojen punoitus, tukkoinen nenä ja vatsavaivat. Vakavia harvinaisia sivuvaikutuksia ovat erektio, joka ei ratkea edes 3–4 tunnin kuluttua (priapismi), kuulon heikkeneminen, joka voi olla äkillinen, ja näön menetys toisessa tai molemmissa silmissä. Lisätietoja sivuvaikutuksista on kohdassa Sildenafil orion 50 mg:n haittavaikutukset täältä.

Kuinka saada Sildenafil orionia 50 mg

Suomi vaatii reseptin sildenafiiliorionille  50 mg ja muille erektiohäiriö-lääkkeille, mukaan lukien niiden geneeriset muodot. Voi olla mahdollista ostaa Sildenafil orion 50 mg verkossa ilman reseptiä, mutta se ei ole suositeltavaa, koska et tiedä tarkalleen, mikä ostamasi lääke on. On myös tärkeää, että terveydenhuollon tarjoaja tarkistaa terveyshistoriasi nähdäksesi, sopiiko lääkitys sinulle. Reseptin saaminen lisensoidulta terveydenhuollon tarjoajalta on ainoa turvallinen ja laillinen vaihtoehto lääkkeen saamiseksi. Verkkovierailun suorittaminen Meidän apteekki kautta voi yhdistää sinut yhdysvaltalaiseen lisensoituun terveydenhuollon ammattilaiseen, joka tarkistaa tietosi ja määrää lääkkeitä, jos se sopii sinulle.

Voinko saada Sildenafil orion 50 mg verkossa?

Kyllä, voit saada reseptin roomalaisen erektiohäiriöiden online-vierailun tai ennenaikaisen siemensyöksyn online-vierailun  kautta, jos yhdysvaltalaisen lisensoidun lääkärin mukaan se on tarpeen.

Voinko käyttää Sildenafil orionia 50 mg alkoholin kanssa?

Vaikka on yleensä turvallista juoda alkoholia  50 mg: n sildenafiiliorionilla  maltillisesti, alkoholi voi vaikeuttaa erektion saamista. Ihmiset, jotka juovat alkoholia ja käyttävät erektiohäiriö-lääkkeitä, voivat myös kokea enemmän sivuvaikutuksia. Yksi tutkimus osoitti, että yli 45%: lla miehistä, jotka käyttivät Sildenafil orionia 50 mg alkoholin kanssa virkistystarkoituksiin, oli suurempi haittavaikutusten riski, mukaan lukien kasvojen punoitus, päänsärky, rintakipu, näkökyvyn muutokset ja pyörrytys.

Voinko ottaa Sildenafil orionia 50 mg useammin kuin kerran päivässä?

Sildenafiili Orion 50 mg otetaan tyypillisesti tunti ennen kuin haluat erektion, mutta sinun ei pitäisi ottaa sitä useammin kuin kerran minkään 24 tunnin aikana. Liian usein ottaminen voi johtaa vaaralliseen verenpaineen laskuun tai muihin vakaviin sivuvaikutuksiin.

Mitä tapahtuu, jos yliannostan sildenafiiliorionia 50 mg?

Jos otat enemmän kuin suositeltu määrä sildenafiiliorionia  50 mg tai sildenafiilisitraattia, lisää huomattavasti haittavaikutusten riskiä, mukaan lukien vakavat, jotka voivat olla vaarallisia, kuten vaikea matala verenpaine tai erektio, joka ei katoa edes 4 tai useamman tunnin kuluttua (priapismi). Älä koskaan ota enempää kuin lääkärisi sinulle määräämä määrä. Jos sinulla on vakavia haittavaikutuksia sen jälkeen, kun olet ottanut suositeltua määrää enemmän tai jopa sen jälkeen, kun olet ottanut sinulle määrätyn määrän lääkettä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Onko Sildenafil orion 50 mg turvallinen?

Sildenafiiliorioni 50 mg on turvallinen ja tehokas erektiohäiriöiden hoito, kun sitä käytetään terveydenhuollon tarjoajan ohjeiden mukaisesti. Ennen kuin päätät, pitäisikö sinulle määrätä  50 mg:n sildenafiiliorionia, terveydenhuollon tarjoajasi tarkistaa, onko sinulla taustalla olevia terveysongelmia ja käytätkö tiettyjä muita lääkkeitä, jotka voivat tehdä sildenafiilista  50 mg vähemmän turvallista sinulle.

Onko Sildenafil orion 50 mg:n ostaminen verkossa turvallista?

Lääkkeiden ostamisella verkossa voi olla riskejä, kun lähde ei ole hyvämaineinen. Yksi tutkimus osoitti, että 77 % verkossa myydystä sildenafiiliorionista  50 mg oli väärennöksiä. Väärennetyllä PDE5i: llä voi olla vaihtelevia määriä aktiivista lääkettä 0–200+% lääkkeestä. Tapauksissa, joissa vaikuttavaa ainetta esiintyy odotettua pienempiä määriä, tämä voi tarkoittaa tehokkuuden puutetta, vaikka sama annos vaikuttavaa lääkettä voi toimia hyvin tietyllä henkilöllä. Tapauksissa, joissa mukana on paljon aktiivisempi lääke kuin lueteltu, sivuvaikutusten mahdollisuus on suurempi, mukaan lukien vaaralliset, kuten erittäin alhainen verenpaine tai erektio, joka ei katoa edes 4 tai useamman tunnin kuluttua (priapismi). On myös yleistä, että väärennetyt lääkkeet sisältävät haitallisia ainesosia, kuten talkkijauhetta, kaupallista maalia ja tulostinmustetta.

Meidän apteekki avulla voit aina olla varma, että saat aitoa lääkitystä, jossa on vaikuttavia aineita oikeassa määrin ilman haitallisia lisäaineita. Meidän apteekki valmistavat lääkeyhtiöt, joita säätelee Suomi. Itse asiassa löydät todennäköisesti monia samoja valmistajia, joita käytämme paikallisessa apteekissasi, anssa sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, mitä käyttämissäsi pillereissä todella on.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sildenafil Orion 50mg”
Shopping Cart