Sildenafil Sandoz

15.20

Tuotteen merkki: Sildenafil Sandoz
Paketti: 12 pilleriä
Resepti: ilman reseptiä
Toimitus: Nopea 2-7 päivän huomaamaton toimitus Suomeen
Maksutavat: PayPal, luottokortti, pankkisiirto, bitcoin
Hyvitykset: täysi hyvitys, jos toimitus ei onnistu

Osasto:

Sildenafil Sandoz käyttö:

Sildenafil Sandoz käytetään erektiohäiriöiden hoidossa. Erektiohäiriö on kyvyttömyys saavuttaa tai ylläpitää erektiota riittävän kauan yhdynnän suorittamiseksi.

Sildenafil Sandoz -tabletti sisältää sildenafiilia. Se tunnetaan paremmin sinisenä pillerinä. Se on tehokas lääke, jota käytetään erektiohäiriöiden hoitoon miehillä. Erektiohäiriö on tila, jossa mies ei pysty saavuttamaan ja/tai ylläpitämään erektiota, joka on riittävä yhdyntään. Tämä johtuu fyysisten vammojen ja tiettyjen sairauksien aiheuttamasta verenkierron vähenemisestä tai joistakin psykologisista olosuhteista, kuten ahdistuksesta, stressistä, masennuksesta jne.  Sildenafil Sandoz -tabletti rentouttaa verisuonia ja auttaa lisäämään veren virtausta penikseen. Joitakin Sildenafil Sandoz -tabletin sivuvaikutuksia ovat punoitus (punoitus ja lämmön tunne), päänsärky, vatsavaivat, huimaus, näön hämärtyminen jne. Yleensä nämä sivuvaikutukset ratkeavat itsestään. Ota yhteys lääkäriisi, jos nämä haittavaikutukset pahenevat tai jatkuvat pitkään.

Miten Sildenafil Sandoz vaikuttaa?

Sildenafil toimii lisäämällä veren virtausta penikseen, mikä puolestaan auttaa miehiä saamaan ja ylläpitämään erektiota.

On huomattava, että miehet tarvitsevat edelleen seksuaalista stimulaatiota, koska sildenafiililla ei ole aktiivista vaikutusta libidoon.

Minkä tahansa erektiohäiriölääkkeen tehokkuus voi vaihdella. Sellaisenaan, jos huomaat, että Sildenafilin ottaminen ei auta sinua saamaan ja ylläpitämään erektiota ensimmäistä kertaa, se saattaa toimia tehokkaammin seuraavana päivänä.

Lääkärit suosittelevat tyypillisesti kaikenlaisten erektiohäiriölääkkeiden kokeilemista 8 kertaa ennen luopumista.

Miten Sildenafil Sandoz otetaan

Ota yksi sildenafiilitabletti tunti ennen seksiä, koska sen toimiminen kestää 30-60 minuuttia. Optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi sildenafiili tulisi ottaa tyhjään vatsaan, eikä sinun pitäisi juoda liiallisia määriä alkoholia, koska se voi tehdä lääkkeestä tehottoman.

Sildenafil Sandoz ilman reseptiä sivuvaikutukset:

Kaikki erektiohäiriölääkkeet tulee ottaa vastuullisesti, eikä suositeltua annosta saa koskaan ylittää. Sildenafil Sandoz erektiolääke ilman reseptiä ei saa ottaa useammin kuin kerran päivässä, ja sitä voivat ottaa vain 18 vuotta täyttäneet miehet, jotka kärsivät erektiohäiriöistä ja impotenssista arvioinnin jälkeen.

Mikä tahansa lääkitys voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, joista osa on yleisempiä kuin toiset. Vaikka jotkut sivuvaikutukset saattavat kadota sildenafiilin säännöllisen käytön myötä, toiset voivat jatkua. Jos haittavaikutukset jatkuvat, ota meihin yhteyttä, online-lääkärimme ja apteekkimme auttavat mielellään.

Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat:

 • Päänsärkyä
 • Vuotava nenä
 • Vatsakipu
 • Pahoinvointi
 • Punainen/lämmin iho
 • Huimaus
 • Ripuli
 • Nenä vuotaa verta
 • Lihas-/selkäkipu

Vakavimpia sivuvaikutuksia ovat:

 • Erektio, joka kestää yli 4 tuntia
 • Äkillinen näön menetys
 • Äkillinen kuulon heikkeneminen tai heikkeneminen

Jos havaitset jonkin vakavimmista haittavaikutuksista, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Ilmoitettu hinta on 4 tabletille. Voit ostaa useita tämän tuotteen pakkauksia yhdellä reseptipakkauksella.

Meidän apteekki tarjoaa kaikenlaisia erektiohäiriöhoitoja:

Sildenafiilihiekkaozin lääkeaineiden yhteisvaikutukset:

 1. Sildenafiilin erittymistä elimistöön vähentävät jotkut lääkkeet, kuten erytromysiini ja simetadiini (CYP3A4-entsyymin estäjät maksassa), joten sen vaikutus tai sivuvaikutukset voivat kestää pidempään näitä lääkkeitä käyttävillä potilailla.
 2. Rifampisiini voi pienentää sildenafiilin pitoisuuksia plasmassa.
 3. Oireinen hypotensio voi ilmetä, kun sildenafiilia käytetään yhdessä beetakaappien kanssa.
 4. Ritonaviiri lisää sildenafiilin pitoisuuksia plasmassa.
 5. Mahdollisesti kuolemaan johtava: Sildenafiili voi lisätä orgaanisten nitraattien ja nicorandilin verenpainetta alentavia vaikutuksia.

Sildenafil Sandozin vasta-aiheet:

 1. Sildenafiilia ei saa antaa potilaille, joilla on yliherkkyys tälle lääkkeelle.
 2. Potilaat käyttävät samanaikaisesti tai ajoittain orgaanisia nitraatteja missä tahansa muodossa.

Sildenafiilihiekkaozin vaikutusmekanismi:

Sildenafil Sandoz estää tyypin 5 fosfodiesteraasin (PDE5), joka on vastuussa cGMP:n hajoamisesta corpus cavernosumissa. PDE5:n esto lisää cGMP-tasoja corpus cavernosumissa, mikä johtaa sileiden lihasten rentoutumiseen ja veren virtaukseen penikseen ( corpus cavernosum.)

Sildenafiilihiekkaozin Sandoz erityiset varotoimet:

Varo varovaisuutta, kun sitä käytetään potilailla, joilla on peniksen anatominen muodonmuutos tai olosuhteet, jotka voivat altistaa heidät priapismille (esim. sirppisoluanemia, myelooma tai leukemia). Lievää, ohimenevää, annokseen liittyvää värisyrjinnän heikkenemistä  (sininen/vihreä) voi esiintyä. Maksan tai vaikea munuaisten vajaatoiminta, verenvuotohäiriöt, aktiivinen peptinen haavauma, hypotensio, aivohalvauksen, MI: n, rytmihäiriöiden, epävakaa angina pectoris, sydämen vajaatoiminta tai verkkokalvon häiriöt. Voi aiheuttaa äkillisen kuulon heikkenemisen tai heikkenemisen.

MERKKEJÄ

Sildenafil on tarkoitettu miesten erektiohäiriöiden hoitoon. Sildenafil Sandoz on tyypin 5 fosfodiesteraasin (PDE5) estäjä. Se toimii auttamalla lisäämään verenkiertoa penikseen seksuaalisen stimulaation aikana. Tämä auttaa sinua saavuttamaan ja ylläpitämään erektiota.

OHJEET

Käytä Sildenafil lääkärisi ohjeiden mukaan.

 • Ota Sildenafil Sandoz suun kautta ruoan kanssa tai ilman ruokaa. Sildenafil Sandoz ei ehkä toimi yhtä nopeasti, jos otat sen rasvaisen aterian kanssa.
 • Sildenafil otetaan yleensä noin 1 tunti ennen seksuaalista toimintaa; se voidaan kuitenkin kestää missä tahansa 4 tunnista puoleen tuntiin ennen seksuaalista toimintaa. Keskustele lääkärisi kanssa parhaasta tavasta ottaa Sildenafil Sandoz.
 • Sildenafil Sandoz voi auttaa sinua saamaan erektion, kun seksuaalista stimulaatiota tapahtuu. Erektio ei tapahdu vain ottamalla pilleri.
 • Älä ota suositeltua annosta enempää tai ota sitä useammin kuin kerran päivässä tai lääkärin ohjeiden mukaan.
 • Jos unohdat annoksen Sildenafil ja aiot silti harjoittaa seksuaalista toimintaa, ota se heti kun muistat. Jatka sen ottamista lääkärisi ohjeiden mukaan.

ANNOSTUS

Useimmille potilaille suositeltu annos on 50 mg otettuna tarpeen mukaan noin 1 tunti ennen seksuaalista aktiivisuutta. Sildenafil voidaan kuitenkin ottaa missä tahansa 4 tunnista 0,5 tuntiin ennen seksuaalista toimintaa. Tehokkuuden ja siedettävyyden perusteella annosta voidaan suurentaa suositeltuun enimmäisannokseen 100 mg tai pienentää 25 mg:aan. Suurin suositeltu annostustiheys on kerran päivässä.

Kysy terveydenhuollon tarjoajaltasi kysymyksiä Sildenafil käytöstä.

VARASTOINTI

Säilytä Sildenafil Sandoz asteessa F (25 astetta C). Lyhyt varastointi lämpötiloissa 59–86 astetta F (15–30 astetta) on sallittua. Säilytä poissa lämmöltä, kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä Sildenafil poissa lasten ulottuvilta ja poissa lemmikkieläimistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sildenafil Sandoz”
Shopping Cart