Tadalafil 10mg

18.70

Tuotteen merkki: Tadalafil 10mg
Paketti: 30 pilleriä
Resepti: ilman reseptiä
Toimitus: Nopea 2-7 päivän huomaamaton toimitus Suomeen
Maksutavat: PayPal, luottokortti, pankkisiirto, bitcoin
Hyvitykset: täysi hyvitys, jos toimitus ei onnistu

Osasto:

Tadalafil 10mg

Voit tilata Tadalafilia 10mg verkossa Suomessa rekisteröidystä online-lääkäri- ja apteekkipalvelustamme.  Verkkoarvioinnin jälkeen resepti annetaan tarvittaessa maksutta ja välitetään apteekkiimme jakelua varten. Sen voi sitten lähettää mihin tahansa osoitteeseen Suomessa pikapakettipostilla.

Jos hoito ei sovi sinulle tai jos lääkärimme kokevat, että hyötyisit enemmän säännöllisen lääkärin vastaanotosta, saat täyden hyvityksen.

Sildenafiili vs tadalafiili: mikä on parempi?

Valinta riippuu todella elämäntyylistäsi ja siitä, kuinka usein harrastat seksiä.

Jos harrastat seksiä silloin tällöin, sildenafiili saattaa olla parempi, koska useimmat ihmiset käyttävät sitä ”miten ja milloin” -periaatteella.

Toisaalta, jos harrastat seksiä puoliksi säännöllisesti, mutta et halua ottaa tablettia joka kerta, kun teet niin, tadalafiili on todennäköisesti sinulle parempi erektiohäiriöiden hoitovaihtoehto, koska se kestää yhdeksän kertaa pidempään kuin sildenafiili.

Jos kuitenkin haluat suurimman vapauden asteen, voit kokeilla Tadalafil: päivittäistä erektiolääke, joka pitää järjestelmäsi aina mukana pienen määrän tadalafiilia. Tämä on ihanteellista, jos harrastat seksiä useammin (tai spontaanisti) ja haluaisit vapauden harrastaa seksiä ilman, että sinun tarvitsee koordinoida, milloin ottaa tabletti.

Voiko tadalafiili 10mg olla vaihtoehto, jos sildenafiili ei toimi?

Lyhyesti sanottuna kyllä. Jos olet ottanut sildenafil 50mg kuudesta kahdeksaan eri kertaa ja sinulla on edelleen erektio-ongelmia seksuaalisesta stimulaatiosta huolimatta, toisen erektiohäiriö-hoidon (kuten tadalafiilin) kokeileminen saattaa toimia sinulle paremmin.

On myös suositeltavaa, että keskustelet kliinisen tiimimme kanssa, jos sildenafiili ei toiminut sinulle, koska he saattavat pystyä säätämään annoksen tehokkaammaksi.

Siitä huolimatta, jos aiot muuttaa erektiohäiriö-hoitoasi tai erektiohäiriö-hoitoannostasi, on parasta kysyä neuvoa joltakin lääkäriltämme.

Voit tehdä tämän lähettämällä sähköpostia kliiniselle tiimillemme, jos olet saanut reseptin kanssamme aiemmin tai jos olet uusi Numanin käyttäjä, voit varata puhelinkonsultaation yhden sisäisen yleislääkärimme kanssa keskustellaksesi vaihtoehdoistasi.

Jos erektiohäiriösi jatkuu myös muiden erektiohäiriö-tablettien kokeilemisen jälkeen, ota yhteys lääkäriisi.

Ovatko Cialis ja Tadalafil 10mg samat?

Kyllä, ne molemmat sisältävät vaikuttavaa ainetta Tadalafil, joka kuuluu PDE-5-estäjiksi kutsuttujen lääkkeiden luokkaan. Kun ne ovat samalla vahvuudella, niillä on sama vaikutus.

Geneerisiä lääkkeitä valmistavien yritysten on todistettava tämä Terapeuttisten tuotteiden hallinto ennen kuin ne voivat rekisteröidä geneeristä Tadalafilia Suomessa.

Kuinka kauan Tadalafil 10mg kestää toimia?

Yleensä useimmat miehet huomaavat Tadalafil 10mg vaikutuksen 30 minuutissa – 1 tunnissa.

Kuinka kauan Tadalafil 10mg kestää?

Tadalafiilin 10 mg vaikutuksen tulisi kestää 24-36 tuntia.

Kuinka käytät Tadalafil 10mg tabletteja?

Ota lääkkeesi aina sen mukaan, miten lääkärisi ovat määränneet ne. Tadalafil 20 mg otetaan 30-60 minuuttia ennen tarvetta. Tadalafil 5mg otetaan päivittäisenä annoksena.

Huomaa, että nämä ovat kuluttajille tarkoitettuja lääkkeitä koskevassa pakkausselosteessa esitetyt yleiset annokset. Ota aina lääkärin neuvoja terveydenhuollon ammattilaiselta, jos et ole varma, mikä annos sinulle on määrätty.

Mitkä ovat tadalafiili 10mg: n mahdolliset sivuvaikutukset?

Tadalafiilin turvallisuustiedot

Seuraavat turvallisuustiedot on tarkoitettu auttamaan tadalafiilin ottamisessa mahdollisimman turvallisesti ja tehokkaasti. Lue se ennen tadalafiilin ottamista varmistaaksesi, että se on turvallista ottaa.

Kuinka tadalafil 10mg toimii

Tadalafiili toimii auttamalla rentoutumaan ja avaamaan peniksen verisuonia, mikä mahdollistaa lisääntyneen verenkierron. Tämä tarkoittaa, että kun olet seksuaalisesti kiihottunut, voit saavuttaa vaikeamman ja pitkäkestoisemman erektion.

Jos olet kiinnostunut ymmärtämään erektioiden takana olevaa tiedettä ja sitä, miten Tadalafil 10mg toimii yksityiskohtaisemmin, tutustu erektiokirjaamme, jossa on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erektioista ja muusta.

Älä ota tadalafiilia, jos:
 • Sinulla on aiemmin ollut allerginen reaktio tadalafiilille tai vastaaville lääkkeille.
 • Sinulla on alhainen verenpaine.
 • Käytät nitraatteja sisältäviä lääkkeitä (yleensä rintakipuun).
 • Käytät amyylinitriittejä (”poppers”).
 • Olet äskettäin saanut sydänkohtauksen tai aivohalvauksen.
 • Sinulla on vakava sydän- tai maksasairaus.
 • Sinulla on ollut ei-arteriittinen etuisisekeeminen iskeeminen optinen neuropatia (NAION).
 • Käytät riosiguaattia, lääkettä, jota käytetään keuhkovaltimoverenpainetautiin.
Tadalafiili 10mg ei ehkä sovi sinulle, jos:
 • Sinulla on peniksesi epämuodostuma, kuten Peyronien tauti.
 • Sinulla on vakava maksaongelma.
 • Sinulla on vakava munuaisongelma.
 • Sinulla on sydänsairaus, mukaan lukien vasemman kammion ulosvirtauksen tukos.
 • Sinulla on sirppisoluanemia , leukemia tai multippeli myelooma.

Tadalafiilia 10mg saavat käyttää vain yli 18-vuotiaat miehet, joilla on erektiohäiriöitä. Sitä ei tule käyttää muiden erektiohäiriöiden hoitojen kanssa. Jos et ole varma, onko sinulla jokin yllä luetelluista sairauksista, ota yhteys lääkäriisi.

Mitä odottaa tadalafiili 10mg: n käytöstä

Tadalafiilin ottaminen ei johda hetkelliseen erektioon. Tadalafiili alkaa toimia 30 minuuttia sen ottamisen jälkeen, ja vaikutukset kestävät 36 tuntia. Tämä tarkoittaa, että kun olet seksuaalisesti kiihottunut tai stimuloitunut näiden 36 tunnin kuluessa sen ottamisesta, voit odottaa saavasi kovan ja pitkäkestoisen erektion.

Suositeltu aloitusannos

Tadalafiilin suositeltu aloitusannos on 10 mg otettuna kerran vuorokaudessa tarpeen mukaan. Jos sinusta tuntuu, että tadalafiilin vaikutus ei ole tarpeeksi vahva, ota rohkeasti yhteyttä ja voimme neuvoa sinua edelleen.

Älä ota enempää kuin yhden annoksen tadalafiilia 24 tunnin kuluessa.

On syytä huomata, että Tadalafil 10mg ei muuta libidoa tai seksuaalista halua. Sillä ei myöskään ole vaikutusta testosteronitasoihisi.

Tadalafiilin mahdolliset sivuvaikutukset

Jos sinulla on jokin seuraavista vakavista (mutta melko harvinaisista) haittavaikutuksista, lopeta tadalafiilin käyttö ja hakeudu kiireelliseen lääkärin hoitoon:

 • Allerginen reaktio – oireita ovat ihottuma, huulten, kurkun ja silmäluomien turvotus, äkilliset hengitysvaikeudet tai hengityksen vinkuminen, huimaus, romahtaminen.
 • Rintakivut – sinun ei pitäisi käyttää nitraattipitoista lääkitystä tämän hoitoon.
 • Pitkittynyt, yli neljä tuntia kestävä erektio, joka voi olla tuskallista – tämä on lääketieteellinen hätätilanne ja sinun tulee käydä A&E: ssä mahdollisimman pian
 • Äkillinen näön menetys.
Jotkut yleisimmin raportoiduista tadalafiilin sivuvaikutuksista ovat:
 • Päänsärky.
 • Selkäkipu.
 • Lihassäryt.
 • Kipu käsivarsissa ja jaloissa.
 • Nenän tukkoisuus/tukkoisuus.
 • Kuuma tai punastunut olo, mukaan lukien kasvojen punoitus.

Lue aina tadalafiilin mukana toimitettu pakkausseloste. Se sisältää muita tärkeitä turvallisuustietoja sekä täydellisen luettelon mahdollisista sivuvaikutuksista.

Onko turvallista ostaa Tadalafilia 10 mg ilman reseptiä verkossa?

Kyllä, jos  suomessa rekisteröity lääkäri arvioi sinut ja saat lääkkeen laillisesta suomalaisesta rekisteröidystä  apteekista, Tadalafil 10mg ostaminen ilman reseptiä verkosta ei aiheuta lisäriskejä kuin Tadalafilin 10mg ostaminen paikallisesta apteekista.

Sinun on oltava varovainen ostaessasi lääkkeitä verkosta, koska monet ulkomaiset yritykset myyvät väärennettyä Tadalafilia mahdollisesti vaarallisista lähteistä. Varmista aina, että ostat Tadalafilin joltakin Suomen rekisteröidyistä online-lääkäri- ja apteekkipalveluista varmistaaksesi, että saat turvallisen, säännellyn ja aidon lääkehuollon.

Onko laillista ostaa Tadalafil 10mg Suomesta verkosta?

Kyllä, jos ostat sen, se on rekisteröity Suomessa ja noudattaa kaikkia, määrittelemiä määräyksiä.

Monet toimittajat on rekisteröity ulkomaille. Nämä toimittajat ovat laittomia ja kaikki näistä lähteistä Suomeen saapuvat tullin  löytämät lääkkeet takavarikoidaan. Tämä johtuu siitä, että ne ovat usein heikkolaatuisia ja vaarallisia, ja ne sisältävät usein lääkkeiden tai aineiden seosta kustannusten leikkaamiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tadalafil 10mg”
Shopping Cart