Vidalista tadalafil

16.60

Tuotteen merkki: Vidalista Tadalafil
Paketti: 10 pilleriä
Resepti: ilman reseptiä
Toimitus: Nopea 2-7 päivän huomaamaton toimitus Suomeen
Maksutavat: PayPal, luottokortti, pankkisiirto, bitcoin
Hyvitykset: täysi hyvitys, jos toimitus ei onnistu

Osasto:

Mihin Vidalista Tadalafiilia käytetään?

Vidalista tadalafil on suosittu lääke erektiohäiriöiden hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun (BPH tai suurentuneen eturauhasen) ja keuhkovaltimoverenpainetaudin (PAH tai korkea verenpaine keuhkojen ja sydämen valtimoissa) hoitoon.

Vidalista tadalafiili on fosfodiesteraasi-5-entsyymin (PDE5) estäjä. erektiohäiriö:n hoidossa se toimii rentouttamalla peniksen lihaksia, laajentamalla penikseen meneviä verisuonia ja parantamalla peniksen verenkiertoa seksuaalisen stimulaation aikana. Tämä auttaa lopulta miehiä saamaan ja ylläpitämään parempia erektioita.

BPH: n hoidossa Vidalista tadalafil auttaa rentouttamaan virtsarakon ja eturauhasen lihaksia parantamaan oireita, kuten kivuliasta tai usein virtsaamista.

PAH:n hoidossa Vidalista tadalafiili voi auttaa rentouttamaan keuhkojen verisuonia, jotta veri pääsee virtaamaan helpommin ja parantaa kykyä liikkua.

Haittavaikutuksia

Kuten kaikki lääkkeet, joitain sivuvaikutuksia voi esiintyä  Vidalista-tadalafiilia käytettäessä. Yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat:

 • Päänsärky
 • Huuhtelu
 • Nenän tukkoisuus
 • Selkäkipu
 • Lihassäryt
 • Pahoinvointi
 • Ripuli
 • Ruoansulatusvaivat

Muut haittavaikutukset voivat olla vakavampia:

 • Huimaus
 • Erektiot, jotka kestävät yli neljä tuntia
 • Kuulovaurio
 • Näköongelmat

Jos sinulla on huimausta, yli neljä tuntia kestävää erektiota, kuulonalenemaa, näköongelmia tai muita epätavallisia sivuvaikutuksia, ota välittömästi yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaasi.

Kuinka ottaa  Vidalista-tadalafiilia

Ota Vidalista tadalafil lasillisen veden kanssa ruoan kanssa tai ilman ruokaa joko kerran päivässä tai tarpeen mukaan ED: lle. Jos käytät sitä päivittäisenä lääkkeenä, muista ottaa se samaan aikaan joka päivä.

Yleisin suositeltu  Vidalista-tadalafiilin annos erektiohäiriö: lle on 10 mg (milligrammaa) tarpeen mukaan.

Kun se on määrätty BPH: n hoitoon, useimmat lääkärit suosittelevat 5 mg: aa, ja PAH: lle suositeltu annos on 40 mg (otettuna kahtena 20 mg: n pillerinä).

Kun on kyse annostelusta ja ohjeista, noudata kuitenkin lääkärisi suositusta. He ottavat huomioon paitsi tilasi myös ikäsi, oireesi, muut olemassa olevat sairaudet ja kuinka reagoit ensimmäiseen annokseen, jotta voit määrätä sinulle oikean annoksen.

Kuinka kauan se kestää

Vidalista tadalafil vaikutus kestää noin 30 minuuttia (mutta voi kestää jopa kaksi tuntia) ja voi kestää järjestelmässäsi jopa 36 tuntia.

Riippumatta siitä, mitä tilaa olet hoitamassa, älä ota enempää kuin yksi annos 24 tunnin välein.

Voivatko naiset ottaa Vidalista tadalafil?

Naiset, joilla on PAH, voivat ottaa  Vidalista-tadalafiilia, mutta sitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.

Jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät, keskustele lääkärisi kanssa sinulle sopivista PAH-hoitovaihtoehdoista.

Varotoimet

Aina kun aloitat uuden lääkityksen, on tärkeää keskustella lääkärisi kanssa kaikista tunnetuista allergioista tai sairauksista, jotka voivat vaikuttaa lääkkeeseen. Erityisesti  Vidalista-tadalafiili ei välttämättä sovellu ihmisille, joilla on seuraavat ehdot:

 • Sydänsairaus: erektiohäiriö-potilailla voi olla suurempi riski saada sydämen vajaatoiminta, sydänkohtaus tai aivohalvaus. Siksi Vidalista tadalafiililla tai muulla erektiolääke voi olla sydämen terveyshyötyjä. Keskustele kuitenkin lääkärisi kanssa.
 • Korkea tai matala verenpaine: Jos sinulla on alhainen verenpaine, korkea verenpaine, sepelvaltimotauti, rytmihäiriöt tai sinulla on aiemmin ollut sydänkohtauksia tai aivohalvauksia, Vidalista-tadalafiililääkitys   ei ehkä ole turvallista sinulle.
 • Maksa- tai munuaissairaus: Vidalista-tadalafiilia   ei suositella ihmisille, joilla on maksa- tai munuaisvaivoja.
 • Sirppisoluanemia: Vidalista-tadalafiili voi aiheuttaa haittavaikutuksia ihmisille, joilla on sirppisoluanemia.
 • Peyronien tauti: Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kaareva tai epämuodostunut penis.
 • Retinitis pigmentosa: Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on tämä harvinainen geneettinen silmäsairaus tai jokin muu krooninen silmäsairaus.
 • Verenvuotohäiriöt tai peptiset haavaumat: Lääkärisi saattaa haluta seurata sinua tarkasti, jos sinulla on jompikumpi näistä tiloista.
 • Leukemia, multippeli myelooma ja muut syövät: Vidalista tadalafiili voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia ihmisille, joilla on tiettyjä syöpiä.

Huumeiden yhteisvaikutukset

Vidalista tadalafiili voi olla vuorovaikutuksessa lääkkeiden kanssa. Keskustele terveydenhuollon tarjoajasi kanssa, jos käytät jotakin seuraavista:

 • Alfa-salpaajat: Lääkkeet, kuten doksatsosiini ja tamsulosiini, joita käytetään verenpainetaudin hoitoon, voivat olla vuorovaikutuksessa Vidalista-tadalafiilin kanssa aiheuttaen vaarallisia sivuvaikutuksia.
 • Nitraatit: Nitraatit, nitroglyseriinipohjainen lääkitys ja muut rintakivun ja angina pectoriksen hoitoon määrätyt lääkkeet (mukaan lukien amyylinitriitti) voivat aiheuttaa negatiivisen reaktion yhdistettynä Vidalista-tadalafiiliin  tai muihin PDE5-estäjiin.
 • Riociguat (Adempas): Jos otat riosiguaattia PAH: n varalta, tarkista se terveydenhuollon tarjoajaltasi ennen Vidalista tadalafilin ottamista.
 • Mäkikuisma: Jotkut kasviperäiset ja käsikauppalääkkeet voivat olla negatiivisesti vuorovaikutuksessa Vidalista-tadalafiilin kanssa. Jos käytät kasviperäisiä tuotteita, mukaan lukien mäkikuisma, muista kertoa siitä terveydenhuollon tarjoajallesi.
 • Antibiootit: Jotkut antibiootit, mukaan lukien klaritromysiini, erytromysiini ja telitromysiini, voivat lisätä veren Vidalista-tadalafiilipitoisuutta  aiheuttaen ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Tämä voi sisältää priapismia tai pitkittyneitä erektioita. Lisäksi rifampiini ja muun tyyppiset antibiootit voivat alentaa  Vidalista-tadalafiilin määrää   veressäsi, mikä heikentää sen tehoa.
 • HIV-lääkitys: Tietyt HIV-lääkkeet ja proteaasin estäjät voivat myös nostaa Vidalista-tadalafiilin määrää   veressäsi aiheuttaen ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja joissakin tapauksissa johtaen priapismiin. Ota yhteys lääkäriisi, jos käytät parhaillaan ritonaviiria tai lopinaviiria.
 • Suun kautta otettavat sienilääkkeet: Jotkut sienilääkkeet, kuten ketokonatsoli ja itrakonatsoli, voivat nostaa Vidalista-tadalafiilitasoja   veressäsi.
 • Muut erektiolääkkeet: Sildenafil, Kamagra ja Tadalafil ei pidä yhdistää Vidalista tadalafiiliin, koska tämä voi lisätä sivuvaikutusten riskiä.

On myös huomattava, että Vidalista tadalafil ei korvaa turvaseksikäytäntöjä eikä voi estää sukupuolitauteja.

Alkoholin ja elintarvikkeiden vuorovaikutus

Tässä on joitain muita näkökohtia, jotka on tehtävä ennen Vidalista tadalafilin ottamista:

 • Alkoholi: Suurten alkoholimäärien nauttiminen Vidalista-tadalafiilin käytön aikana  voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten laajentuneita  verisuonia, huimausta, päänsärkyä, nopeaa sykettä ja alhaista verenpainetta. Keskustele lääkärisi kanssa säännöllisestä alkoholinkäytöstäsi ennen Vidalista tadalafiilin aloittamista.
 • Greippi: Greipin syöminen tai greippimehun juominen voi lisätä Vidalista-tadalafiilin määrää   veressäsi, mikä lisää sivuvaikutusten, kuten päänsäryn, pahoinvoinnin ja huimauksen, riskiä.

Vidalista tadalafil hinta

Vidalista tadalafiilin hinta  vaihtelee suositellun annoksen ja vakuutuksesi mukaan.  Vidalista tadalafil maksaa 10-20 euro.

Vaihtoehdot Vidalista-tadalafiilille: Vidalista tadalafil vs. Sildenafil vs. Vardenafil

erektiohäiriö: n hoidossa  on olemassa  kaksi suosittua vaihtoehtoa Vidalista-tadalafiilille: Sildenafiili (Viagra) ja vardenafiili (Levitra). Näin nämä kaksi vertautuvat Vidalista tadalafiliin.

Sildenafiili vs. Vidalista tadalafil

Sildenafiili on usein ensilinjan lääkitys, jota lääkärit tarjoavat erektiohäiriö: n hoitoon, koska se on ollut markkinoilla pisimpään ja sen sivuvaikutukset ja lääkkeiden yhteisvaikutukset ovat hyvin tunnettuja. Sitä voidaan määrätä suun kautta otettavaksi tabletiksi, suun kautta otettavaksi nesteeksi tai ihonalaiseksi injektioksi.

Toisin kuin Vidalista tadalafil, sildenafiili on suunniteltu erityisesti käytettäväksi tarpeen mukaan, mikä tarkoittaa, että sinun on otettava se vähän ennen seksuaalista toimintaa. Sen voimaantulo voi kestää 30 minuutista tuntiin ja pysyä järjestelmässäsi vain 4-5 tuntia, kun taas Vidalista tadalafil voi pysyä järjestelmässäsi jopa 36 tuntia ja voi auttaa miehiä tulemaan pystyssä milloin tahansa ikkunan aikana.

Sildenafiili vaatii myös suuremman annoksen kuin Vidalista tadalafiili, jonka suositeltu annos on 50 mg. Toisin kuin Vidalista-tadalafiili, et voi ottaa sildenafiilia ruoan kanssa, koska se on tehokkainta, kun se otetaan tyhjään vatsaan.

Sildenafiilia voidaan käyttää myös PAH:n hoitoon, mutta sitä ei voida käyttää BPH:n hoitoon.

Voitko ostaa Vidalista tadalafilia verkossa?

Vidalista tadalafil on saatavana vain reseptillä, mutta voit ostaa sen joiltakin palveluntarjoajilta ja apteekeilta verkossa. K Healthin avulla löydät Vidalista tadalafil ilman reseptiä mahdollisimman alhaiset kustannukset – ja toimitus- ja lääkärikonsultaatiot ovat aina ilmaisia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vidalista tadalafil”
Shopping Cart